Nar
Mevsiminde toplanan ve ürün kalitesi takip edilen bahçelerden gelen narlar, tanelendikten sonra şuruplu ya da meyve suyunda (elma, armut, üzüm gibi tatlı meyve suları ile) konserveleniyor. Özgün lezzetini son kullanma tarihine kadar koruyan nar konservesi ağırlıklı olarak tatlı yapımında kullanılıyor.
PAKETLEME: Konservelerimiz 314ml, 425ml, 580ml, 850ml, 1255ml, 2650ml (A9), 3000ml (A10), 4250ml teneke kutularda hazırlanabilir. Ayrıca istenilen ebatlarda cam kavanozlarda da paketlenebilir.
Paketleme detayları
TENEKE KUTULAR: 314 ml, 425 ml, 580ml, 850 ml, 1255 ml, 2650 ml (A9), 3000 ml (A10), 4250 ml.
CAM KAVANOZLAR: Müşterinin spesifikasyonlarında istenilen ebatlarda.